1-3 dagars leverans

Prisgaranti

Fri frakt över 700,-

Kategorier
Smag
Sorter efter

32Gi och deras begynnelse
32Gi kommer från Sydafrika. Företaget grundades 2009 av näringsexperten och elittränaren Mark Wollf. Filosofin bakom företaget är att vi människor är skapade med naturliga energilager, fettlager, som vi kan använda när kroppens insulin- och glukosnivåer är på vissa nivåer. Därför anser 32Gi att detta utan tvekan måste vara den mest effektiva energikälla som människan har tillgång till. Problemet är bara att utnyttja dem på bästa sätt genom energiprodukter. Därför har 32Gi fokuserat på att tillverka sina energiprodukter på ett sätt som gör att man undviker plötsligt höga nivåer av glukos i blodet, överdrivet intag av kalorier eller intag av tillsatser som inte kan smältas. Detta beror på att dessa effekter är olämpliga när du försöker nå din fulla potential under sport.

32Gi har därför ett kompromisslöst fokus på hälsa och använder endast de bästa och mest hälsosamma ingredienserna. Deras produkter är alltså GMO-fria, helt ”rena” och kan smältas/absorberas till 100 % av kroppen.
32Gi och minimalistisk tankning
Samtidigt tror 32Gi på ”minimalistisk tankning”, vilket innebär att man förbrukar så lite som möjligt, men bara tillräckligt för att fylla energibehovet. Dessutom stimulerar 32Gis-produkterna fettförbränningen, eftersom fett har dubbelt så mycket ”kraft” som kolhydrater när man talar om energi. Samtidigt fokuserar 32Gi på att ge dig ett stabilt blodsocker och energi som räcker längre. 32Gis-produkterna ger dig som idrottsutövare fler energitimmar per produkt, vilket sänker den totala kostnaden.

För att uppnå detta använder 32Gi en unik funktionell kolhydrat (Palatinose/Isomaltulose). Samtidigt har de låtit dokumentera och testa alla sina produkter vetenskapligt. För att uppnå ett optimalt resultat tror 32Gi på seriösa råd till sina kunder så att alla kan få ut det mesta av sin träning och av 32Gis produkter. När träning nämns först är det för att 32Gi faktiskt rekommenderar träning, kost och återhämtning först. När du väl har fått ordning på din träning, kost och återhämtning rekommenderar 32Gi sina energiprodukter för att hjälpa dig att nå din fulla potential.
För den medvetna idrottaren
På det hela taget kommer 32Gi att vara energimärket för den medvetna idrottaren. Detta understryks av renheten i deras produkter och deras inställning till energiintag under tävlingar. De har två serier. Endurance Series som frigör energi långsamt och ger balanserad, stabil och långvarig energi för långvarig träning och långdistanslopp. Samtidigt är det här sortimentet idealiskt för kolhydratladdning, snarare än för produkter med högt sockerinnehåll. Den andra serien är Race-serien, som frigör energi omedelbart samtidigt som den säkerställer blodsockerstabilitet genom sin unika kolhydrat. Därför är Race-serien perfekt för högintensiv träning och tävling.

Rulla till toppen