1-3 dagars leverans

Prisgaranti

Fri frakt över 700,-

Handelsvillkor och integritetspolicy

Användarvillkor och handel

I allmänhet

Välkommen till www.gaiasport.dk som ägs, förvaltas och underhålls av:

Gaiasport ApS
Eskebæk Plads 2
8660 Skanderborg
CVR: 38173189

TEL: +45 6160 9881

E-post: sales@gaiasport.com

Tillgång till och användning av gaiasport.dk och de produkter och tjänster som finns tillgängliga på denna webbplats är alla föremål för dessa villkor. Genom att använda dessa accepterar du automatiskt alla användar- och handelsvillkor – dessa kan uppdateras. Kontrollera denna sida regelbundet och var medveten om ändringar. Gaiasport är inte ansvarigt om webbplatsen, eller dess innehåll, av någon anledning, inte är tillgängligt. Genom att använda Gaiasport.com samtycker du till att ha läst, förstått och accepterat dessa villkor och du garanterar att all information som du tillhandahåller är korrekt.

Gaiasport förbehåller sig rätten till skrivfel och prisändringar.

Försäljnings- och leveransvillkor

Alla priser är i DKK och inkl. 25% moms och alla skatter.

Klagorätt

Alla produkter från gaiasport.dk täcks av en 2-års garanti mot tillverkningsfel. Det innebär att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller avdrag på priset, beroende på den specifika situationen. Detta kräver givetvis att reklamationen är berättigad och att defekten inte har uppkommit till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Dessutom hänvisas till köplagens många regler.

Eventuella klagomål eller klagomål ska riktas till:

Gaiasport ApS
Eskebæk Plads 2
8660 Skanderborg
CVR: 38173189

TEL: +45 6160 9881

Vi rekommenderar alla kunder att kontakta oss via e-post sales@gaiasport.com innan de returnerar eller per telefon. +45 6160 9881.

Om reklamationen inte är berättigad kommer kunden i efterhand att faktureras för de fraktkostnader som gaiasport.dk ådragit sig i samband med behandlingen av det obefogade reklamationen. I händelse av reklamation, vänligen kontakta Gaiasport innan du skickar den defekta varan. När du returnerar varan, vänligen ange vad problemet är, så detaljerat som möjligt. Tänk på att varan alltid ska skickas tillbaka i korrekt förpackning, och få ett kvitto på frakt så att vi kan återbetala dina fraktkostnader. Observera att vi inte tar emot paket som skickas med post. postförskott.

Om du har skickat in en vara för avbeställning eller reklamation får du alltid ett mejl när vi tagit emot varan. I mailet får du information om den fortsatta processen i samband med handläggningen av din uppsägning/klagomål.

Betalning

Gaiasport förbehåller sig rätten att göra ändringar utan föregående meddelande, inklusive ändringar i pris, innehåll, beskrivning, villkor m.m. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och slutsålda varor. För att köpa produkter på gaiasport.dk måste du ha ett giltigt kredit- eller betalkort utfärdat av en bank som godkänts av Gaiasport. Vi förbehåller oss rätten att avvisa alla beställningar.

Efter att din beställning är godkänd kommer vi att informera dig via e-post och vi bekräftar identiteten på företaget du har ingått avtal med. När du har lagt en beställning intygar du att all information du har lämnat är korrekt och korrekt, och att du har betalat med ett kort du lagligen innehar. Alla priser inkluderar moms. Fraktkostnaderna kan variera beroende på vilket land beställningen ska skickas till. Sådana ändringar visas tydligt och ingår i ”Totalt” innan du gör din beställning.

På gaiasport.dk kan du betala med följande kort:

Visa, Visa Electron, Mastercard, MobilePay

Vi drar av beställningsbeloppet när din beställning skickas från vårt lager. All betalningsinformation du anger i utcheckningsprocessen är omedelbart krypterad (SSL) och kan endast ses av vår betalningsleverantör, Nets A/S . Varken Gaiasport eller någon annan part får på något sätt läsa dina personuppgifter.

Vi skickar vanligtvis din beställning inom 1-3 arbetsdagar – Undantag är varor som ska hämtas ut från utlandet eller ligger på distans – Vi uppger leveranstiden inom 2 dagar efter beställning, om varan inte kan skickas inom 3 arbetsdagar . Alla beställningar bekräftas pr. mail och du kan när som helst skriva till sales@gaiasport.com för att få en kopia av din orderbekräftelse.

När du handlar på gaiasport.dk görs alla avtal på danska.

Frakt

Beställningen skickas med GLS.

Frakt på 49 DKK ska betalas inkl. Moms på alla beställningar under 499 DKK inkl. MOMS. Beställningar för 500 DKK inkl. moms eller mer, skickas kostnadsfritt till adresser i DK med GLS utan leverans. Frakt till Sverige är 89 DKK.

Ovanstående gäller oavsett antal varor som läggs i varukorgen. Alla beställningar skickas tillsammans.

Levereras till adresser i Danmark och Sverige.

Ångerrätt

Du har alltid möjlighet att ångra ditt köp på gaiasport.dk, dock inte mer än 14 dagar från den dag du tar emot dina varor. Följande produkttyper kan vara undantagna från din ångerrätt: Sportnäring, energiprodukter och livsmedel i slutna förpackningar, som av hälso- och hygienskäl inte lämpar sig för retur, och där förseglingen har brutits efter leverans. Det vill säga att du förlorar din ångerrätt om förseglingen bryts på förpackningen.

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde om det beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar. Med andra ord: du kan prova varan på samma sätt som om du provat den i en fysisk butik – och du får tillbaka hela priset på varan. Om varan är testad utöver vad som beskrivs ovan anser vi den vara använd, vilket innebär att du vid hävning av köpet endast får tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde. För att få tillbaka hela köpesumman måste du göra detsamma som du kan i en fysisk butik. Du kan prova produkten, men inte ta den i verklig användning.

Om du ångrar ditt köp får du självklart tillbaka det belopp du betalat till oss. Vid en försämring som du är ansvarig för dras detta köpbelopp av. Om du utnyttjar din ångerrätt kommer vi att återbetala alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader utan onödigt dröjsmål och i alla fall senast 14 dagar från det datum vi har fått besked om ditt beslut att säga upp detta avtal. Du står för kostnaden för frakten som returneras till oss.

Vi kommer att göra en sådan återbetalning till samma betalningsmedel som du använde i den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har kommit överens om något annat. Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan i retur, såvida du inte tidigare har tillhandahållit dokumentation om att du har returnerat den.

Varor som du ångrar köpet av returneras till följande adress:

Gaiasport Aps
Eskebæk Plads 2
8660 Skanderborg
CVR: 38173189

TEL: +45 6160 9881

sales@gaiasport.com

Översikt – Vilken information samlar vi in och vad använder vi den till?

Vem är ansvarig för din information?

Vilken information samlar vi in?

Vad använder vi din information till?

Hur lagrar vi din information?

Vem förmedlar vi din information till?

Hur länge sparar vi information om dig?

Vilka rättigheter har du?

Hur ändrar eller raderar du din information?

Var kan man klaga?

Vem är ansvarig för din information?

Direktören för Gaiasport är ansvarig för den information som registreras om dig.

NÄR DU ANVÄNDER GAIASPORT.COM

Genom att använda vår webbplats, gaiasport.dk, samtycker du till att Gaiasport registrerar information om ditt besök via cookies.

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator eller. på samma sätt för att kunna känna igen det. Det finns ingen personlig information lagrad i våra cookies och de får inte innehålla virus.

Vi använder följande cookies:

Cookie-avisering: Denna cookie lagrar meddelandet om att du tidigare har besökt sidan, så att du inte får samma cookievarning inom en månad efter godkännandet.

Facebook Pixel: Denna cookie samlar in data om ditt beteende på vår webbplats och jämför denna data med din profil på Facebook och Instagram (som ägs av Facebook). Facebook Pixel hjälper Gaiasport att optimera vår marknadsföring i sociala medier. Gaiasport har endast tillgång till helt anonymiserad statistik via Facebook Pixel.

Google Analytics: Denna cookie samlar in data om ditt beteende på vår webbplats och låter den inkluderas i en helt anonym statistik över användarbeteende. Google Analytics lagrar även IP-adresser, så vi t.ex. kan se vilka delar av landet våra kunder handlar från. Detta hjälper Gaiasport att optimera vår marknadsföring på Google (inklusive Google Shopping och Google Adwords).

Zendesk: Denna cookie registrerar ditt beteende på vår webbplats, så att vi kan ge bättre kundservice genom chatten på vår webbplats. Zendesk genererar anonymiserad statistik baserat på din IP-adress. Den registrerar till exempel hur länge en användare har varit på vår hemsida och hur han eller hon navigerat runt på sidan.

VID HANDLING MED Gaiasport

För att handla med oss på gaiasport.dk behöver vi följande information:

namn

Adress

Telefonnummer

E-postadress

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varan till dig.

All betalningsinformation du anger i utcheckningsprocessen krypteras omedelbart (med SSL) och kan endast ses av vår betalningsleverantör, Pensopay A/S. Varken Gaiasport eller någon annan part kan läsa dessa personuppgifter på något sätt.

NÄR DU REGISTRERAR PÅ VÅRT NYHETSBREV

När du prenumererar på nyhetsbrevet registrerar vår e-posttjänst, Mailchimp, din e-postadress och ditt förnamn. E-postadressen lämnas inte vidare till andra och används uteslutande för att skicka ut nyhetsbrev från Gaiasport med information, nyheter och erbjudanden.

Hur lagrar vi din information?

Den enda information som Gaiasport innehar är kundinformation som är nödvändig för försäljning och genomförande av beställningar (dvs. namn, adress, telefonnummer och e-postadress). Denna information lagras på en säker server med ett säkert lösenord.

Fakturor och andra fysiska dokument med personuppgifter hanteras och lagras endast i den utsträckning som behövs för leverans av varor.

Vem förmedlar vi din information till?

Gaiasport.com vidarebefordrar information om våra kunder till tredje part, när det bestäms av lag eller en del av en tjänst vi tillhandahåller dig. Inklusive att vi ser till att dina produkter skickas till dig. Vi kommer aldrig att sälja ditt namn, din adress, din e-postadress eller annan personlig information till en tredje part.

Anonymiserade personuppgifter och IP-adresser registreras av de cookies vi använder, som beskrivs ovan under ”Vilken information samlar vi in och vad använder vi dem till”> ”När du använder gaiasport.dk”.

Hur länge sparar vi information om dig?

De personuppgifter som registreras hos Gaiasport i samband med en genomförd försäljning (namn, adress, telefonnummer och e-postadress) lagras i minst fem år i enlighet med bokföringslagstiftningen.

Vilka rättigheter har du?

Dina rättigheter hos Gaiasport är i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR)

På Gaiasport samlar vi in, behandlar och lagrar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Detta innebär att Gaiasport inte får behandla en individs personuppgifter om inte personen frivilligt har gett ett specifikt, informerat och entydigt samtycke till detta antingen i ett uttalande eller genom en tydligt bekräftande handling. Dessutom betyder det att du alltid har:

1) Rätt till tillträde

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter när som helst och att i efterhand få veta hur Gaiasport använder dina uppgifter. Gaiasport måste tillhandahålla en kopia av personuppgifterna, kostnadsfritt och i elektronisk form, om du begär det.

2) Rätt att bli bortglömd

Om en person inte längre vill vara kund, eller om han/hon återkallar sitt samtycke till att företaget får använda personuppgifterna, har personen rätt att få sina uppgifter raderade.

3) Rätt att bli informerad

Detta gäller all form av datainsamling som utförs av företag och privatpersoner ska informeras innan datainsamling sker. Personerna måste aktivt välja att deras uppgifter kan samlas in och samtycke måste ges frivilligt och får inte vara underförstått.

4) Rätt att få information justerad

Detta säkerställer att du som kund hos Gaiasport kan få dina uppgifter uppdaterade om de är inaktuella, otillräckliga eller felaktiga.

5) Rätt att begränsa behandlingen

Du kan välja bort att använda dina uppgifter för databehandling. Data kan fortfarande lagras men inte användas.

6) Rätt att invända

Detta inkluderar rätten att stoppa användningen av data för marknadsföringsändamål. Det finns inga undantag från denna regel och all användning av dina uppgifter måste upphöra så snart en invändning mottagits. Denna rättighet måste tydligt informeras när kommunikationen med dig påbörjas.

7) Rätt att bli underrättad

Om det har skett ett säkerhetsbrott som kan äventyra en persons personuppgifter har personen rätt att få besked inom 72 timmar efter att intrånget har upptäckts.

Dessa rättigheter gäller individer, potentiella kunder, kunder, leverantörer och anställda hos Gaia Sport.

Hur ändrar eller raderar du din information?

Här hittar du instruktioner om hur du raderar eller blockerar cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Kundinformation i Gaiasports katalog uppdateras eller raderas genom att kontakta Gaiasport direkt på tel. +45 6160 9881 eller maila sales@gaiasport.com.

Du kan avregistrera dig från vårt nyhetsbrev eller uppdatera eller radera din information (namn och e-postadress) på vår e-posttjänst via en direktlänk i vårt elektroniska nyhetsbrev.

Var kan man klaga?

Du kan kontakta sales@gaiasport.com om du har frågor om behandlingen av dina uppgifter. Om Gaiasport inte följer reglerna om personuppgiftsinformation kan du klaga till det danska datatilsynet. Läs mer på Datatilsynets hemsida: https://www.datatilsynet.dk .

Ett klagomål på en produkt eller tjänst kan lämnas till Centrum för reklamationslösning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klaga till Centrum för klagomålslösning via Klagomålsportalen för Nämndens hus, du kan lämna in ditt klagomål här.

Scroll to Top