Returnerar

Ånger- & returrätt

Du har alltid möjlighet att ångra ditt köp på gaiasport.se, dock senast 14 dagar från den dag du får dina varor. Följande produkttyper kan vara undantagna från din ångerrätt: Sportnäring, energiprodukter och livsmedel i slutna förpackningar, som av hälso- och hygienskäl inte lämpar sig för retur, och där förseglingen har brutits efter leverans. Dvs. du förlorar din ångerrätt om förseglingen bryts på förpackningen.

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde om det beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar. Med andra ord: du kan prova varan på samma sätt som om du provat den i en fysisk butik – och du får tillbaka hela priset på varan. Om varan är testad utöver vad som beskrivs ovan anser vi den vara använd, vilket innebär att du vid hävning av köpet endast får tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde. För att få tillbaka hela köpesumman måste du göra detsamma som du kan i en fysisk butik. Du kan prova produkten, men inte ta den i verklig användning.

Om du ångrar ditt köp får du självklart tillbaka det belopp du betalat till oss. Vid en försämring som du är ansvarig för dras detta köpbelopp av. Om du utnyttjar din ångerrätt kommer vi att återbetala alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader utan onödigt dröjsmål och i alla fall senast 14 dagar från det datum vi har fått besked om ditt beslut att säga upp detta avtal. Du står för kostnaden för frakten som returneras till oss.

Vi kommer att göra en sådan återbetalning till samma betalningsmedel som du använde i den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har kommit överens om något annat. Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan i retur, såvida du inte tidigare har tillhandahållit dokumentation om att du har returnerat den.

Varor som du ångrar köpet av returneras till följande adress:

Gaiasport 
c/o Grenaa Transport A/S
Bredstrupvej 42
8500 Grenaa

TEL: +45 625675000

support@gaiasport.com